Дієтолог розповіла про приховані загрози в свинині

Нaвіть дoсвідчeнa гoспoдиня мoжe чaсoм нe дoгoтувaти свинину. Прo зaгрoзи, які ховаються в цьому виді м'правопорядок, шкоду бульйону розповіла УНН дієтолог Ларуся Бойченко.

"Свинину потрібно доготовляти безумовно, але мало-: неграмотный тільки через небезпеку вмісту бактерій і вірусів, а й, сверху жаль, гельмінтів. Тому ретельно готувати свинину — це обов'язкова умова", — підкреслила вона.

В іншому випадку людський організм стає "будинком" угоду кому) гельмінтів, які відбирають у нього поживні речовини, стверджує дієтолог.

"Гельмінти викликають запалення в кишечнику, вони харчуються тими поживними речовинами, якими повинні харчуватися клітини людини, і вони безумовно мають певні цикли розвитку. Людина стає сверху час їх будинком, господарем і в) такой степени, вони розвиваються, відкладають личинки і викидають в пенаты зараженої людини продукти свого обміну, тобто отрути", — пояснила Бойченко.

Крім того, свинья годують добавками, що містять антибіотики, щоб уникнути хвороби тварини, але в підсумку це позначається получи людському здоров'ї, продовжила дієтолог.

"Ці добавки дуже шкідливі, особливо якщо людина вживає далеко не тільки саме м'ясо, а й бульйон, в ньому виварюється основна маса шкідливих речовин з м'закон", — резюмувала вона.

Комментарии и уведомления в настоящее время закрыты..

Комментарии закрыты.